ASSA ABLOY vrata smanjuju količinu energije utrošenu na zagrijavanje ili hlađenje prostora rezultirajući visoku uštedu energije.Redovno održavanje vrata i dodatni senzori su dodatna pomoć pri produžavanju vijeka opreme.

Za povećanu sigurnost, krajevi vrata su napravljeni od mekanog materijala, što ova vrata čini najsigurnijim za sve.Vrata podržavaju požarnu kontrolu, samim tim pružajući veliku prednost u hitnim situacijama.

Modeli RD-3 i RD-4 su u potpunosti usklađeni sa sigurnosnim standardom EN 16005.

Kompaktna vrata - ASSA ABLOY RD-3 I RD-4

RD-3 i RD-4 automatska rotaciona vrata pružaju potpunu odvojenost unutrašnjeg i vanjskog ambijenta, a ASSA ABLOY ulazni sistem kompaktnih, automatskih, rotacionih vrata pomaže smanjiti nivo buke, kao i visinu troškova grijanja/hlađenja. Zbog ovih vrata ulazne prostorije ostavljaju privlačan utisak, a objedinjuju prednosti kontrole klime rotacionim vratima i bezbjednosti i prikladnosti automatskih vrata.

Multimatik d.o.o. vam nudi ova rotaciona vrata u nekoliko različitih konfiguracija koje je moguće objediniti kako bi odgovarala bilo kojem tipu građevine. Oba modela su dostupna u različitim veličinama, a predviđena su za ugradnju na dovršenu podnu podlogu. Jednostavno, ova vrata zadovoljavaju kompletan obim potreba za prometom putnika sa prtljagom ili za prolaz pješaka prilikom umjerenog saobraćaja.

Bezbjednosna usklađenost

Modeli RD-3 i RD-4 su u potpunosti usklađeni sa sigurnosnim standardom EN 16005.

Osnovne tehničke specifikacije

Napajanje 230 V, 50Hz, glavni osigurač
max 10 A ili
100-120V, 50/60Hz
Portrošnja energije 400 W /30 W
LED Osvjetljenje 5W 75 W
Okolna temperatura -20°C do +50°C