ASSA ABLOY

Izbor pravog rješenja za automatizovanje Vašeg ulaza je vrlo bitan da bi dobili maksimalan rezultat. BESAM je kompanija koja je osnovana 1962. godine u Landskroni, Švedska, gde joj je i danas sjedište. Tokom svoga postojanja izborila se za prvo mjesto kao proizvođač automatskih vrata, kliznih i karusel. i diči se sloganom koji je krasi a glasi ”SVJETSKI LIDER U AUTOMATIZACIJI VRATA” i koji sa punim pravom nosi.

Uvidom u referenc liste može se primjetiti da su „BESAM” automatska vrata ugrađena na svim svjetskim kontinentima i to na svim tipovima objekata kao što su: javne zgrade, bolnice, univerziteti i škole, hoteli, banke, željezničke stanice, aerodromi, benziske pumpe, prodavnice, restorani itd.

Od 2011 godine, BESAM je u sastavu svjetski poznate grupacije ASSA ABLOY!

NOVOFERM B.V.

Novoferm Grupa je jedan od najvećih evropskih proizvođača vrata: unutrašnjih, garažnih, protivpožarnih i industrijskih za primjenu u privatnom, komercijalnom i industrijskom sektoru. Proizvodni pogoni se nalaze u zapadnoj Evropi i Aziji a prodajna predstavništva na svim bitnim svjetskim tržištima. Od 2003 pripada japanskom koncernu Sanwa Shutter.

Osnovan 1955 godine, sa više od 2000 zaposlenih, NOVOFERM je jedan od najvećih evropskih proizvođača čeličnih vrata i pregrada, protivpožarnih punih i zastakljenih vrata, horizontalno i vertikalno kliznih protivpožarnih vrata, rezidencijalnih garažnih i industrijskih vrata, rolo vrata, rešetki, brzih rolo vrata, trakastih PVC zavjesa, kaubojskih vrata, utovarnih rampi kao i opreme za distributivne centre.

Poslovna politika Novoferm Grupe je jednostavan princip: KVALITET ne KVANTITET sa težnjom da klijentima obezbjedi potpunu sigurnost, funkcionalnost i estetiku za optimalnu cijenu. Sa takvom poslovnom politikom Novoferm Grupa je u stanju da pruži garancije za svoje proizvode zajedno sa prvoklasnim servisom i uslugom.

FAAC S.p.A.

Firma FAAC osnovana je davne 1965 godine u Bolonji, i od samom početka do danas postala je uspješna i vodeća firma u svijetu iz oblasti automatizacije kapija, rampi, parking sistema, industrijskih vrata, potapajućih stubova, automatskih vrata itd.

FAAC Grupa globalno je prisutna u preko 80 država, sa 16 proizvodnih fabrika u Italiji, Irskoj, Bugarskoj, Češkoj i Slovačkoj, a svoje podružnice imaju u 24 države. FAAC trenutno ima preko 1800 uposlenih širom svijeta, a poznat je po svojoj unikatnom i kvalitetnom hidrauličnom tehnologijom.

BMP Italija

Već dug niz godina BMP Italija proizvodi brza pvc vrata u različitim izvedbama i za različita mjesta primjene. Među prvima firma BMP je proizvela ”self-repairing” verziju vrata, kod kojih se pvc platnom, pri udaru viljuskarom ili paletarom, izbacuje iz vodilica i samo vraća nazad pri sledećem zatvaranju.

BMP proizvodi dostupni su širom svijeta, i pokazali su se kao vrlo jak konkurent vodećim svjetskim firmama. Odnos isporučene opreme, kvalitete kao i cijene naših vrata, daje nam mogućnost da pariramo konkurenciji sa ponosom.

BMP proizvodi brza rolo vrata, paketna vrata velikih dimenzija, rolo vrata za hladnjače kao i mega vrata za hangare. U ponudi takođe nudimo termo spiralna vrata visokih performansi.